O Alamanuia Fa'apipi'i Pepa e Maua le Malosi i le Lotoifale o Siosiomaga

I le 2024, o loʻo feagai le pisinisi faʻapipiʻi pepa a Saina i le tuputupu aʻe malosi ma suiga, faʻaosofia e ala i le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma suiga manaʻoga maketi. Faatasi ai ma le faamamafa i le lalolagi atoa i le faʻaauau, ua tulaʻi mai le afifiina o pepa e fai ma sui autu i faʻamaʻi palasitika masani, aemaise lava i vaega e pei o meaʻai ma mea tau eletise. O lenei suiga ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi pepa.

E tusa ai ma lipoti talu ai nei, o le vaega o gaosiga o koneteina pepa ma pusa pepa i Saina na vaaia se siʻitia tele o tupe mama i le 2023, e oʻo atu i le 10.867 piliona RMB, o le 35.65% i le tausaga faʻaletausaga. E ui ina fa'aitiitia la'ititi le aofa'i o tupe maua, ae o le tupe mama e fa'ailoa ai le manuia o le alamanuia i le fa'aleleia atili o le gaosiga ma le fa'atonutonuina o tau.

A o ulufale atu le maketi i lona vaitau maualuga masani ia Aukuso 2024, o kamupani tetele e afifiina pepa e pei o le Nine Dragons Paper ma le Sun Paper ua faʻasalalau le faʻatuputeleina o tau mo pepa faʻapipiʻi ma katuni laupapa, ma tau siʻitia e tusa ma le 30 RMB i le tone. O lenei fetuunaiga o tau e atagia ai le faʻatupulaia o le manaʻoga ma e ono aʻafia ai faʻasologa o tau i le lumanaʻi

I le va'ava'ai i luma, o le alamanuia e fa'amoemoe e fa'aauau lona fa'atuputeleina aga'i atu i oloa maualuluga, atamai, ma fa'ava-o-malo. O pisinisi tetele o loʻo taulaʻi atu i faʻatekonolosi fou ma atinaʻe faʻailoga e faʻamalosia ai o latou tulaga maketi ma faʻaleleia ai lo latou faʻatauvaʻa i le lalolagi atoa.

Ole pisinisi fa'apipi'i pepa a Saina o lo'o tu i se fa'alavelave mata'utia, ma avanoa ma lu'itau e fa'ata'atia ai lona ala i le lumana'i a'o fa'atautaia e kamupani le va'aiga mata'utia o maketi.


Taimi meli: Aukuso-26-2024