E fia ni metotia fa'ailoga o lo'o i ai mo le mea fa'apipi'i fa'amaufa'ailoga?

 

O le fa'amoemoega o le fa'ailogaina o mea fa'apipi'i o le fa'atulagaina lea o fa'asologa o fa'ailoga ma fa'atatau tonu le numera o fa'ailoga.O le faailogaina ofa'ailoga fa'apipi'ie mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: fa'ailoga fa'ailoga ma lolomi fa'ailoga synchronous.

A7
A6

T. Faailoga ina ua uma ona lolomi.E lua auala fa'agaioiga:
1. Faailoga le lomitusi pa code.O le faʻailoga paʻepaʻe muamua poʻo le lanu lanu e faanumera i luga o le lomitusi e tusa ai ma le polokalama komepiuta, ma e mafai ona suia le faasologa o numera i soo se taimi.
2. Faailoga i luga ole masini fa'ailoga.A maeʻa le lolomiina ma le faʻaogaina, o le igoa i luga o le reel e tatau ona makaina i luga o le masini maka o lefa'ailogatoe fa'afo'i masini pe a mae'a su'esu'ega lelei ma toe sui.I lenei auala, e mafai ona aloese mai le makaina o le igoa leaga ma mafua ai faafitauli o le lelei o igoa.

B. Lolomi ma maka fa'atasi.E fa'atinoina i luga o se masini fa'ailoga po'o se lomitusi fomu, ma e talafeagai mo le lolomiina o mamanu faigofie.O loʻo faʻapipiʻiina le masini faʻailoga i luga o le nofoaga faʻailoga poʻo luga o le platen (flat).I lalo o le gaioiga o gaioiga faʻainisinia, o le masini maka o le a otometi lava le vaitusi, suia ma lolomi.Fa'alogo lelei i le tulaga lomitusi ofa'ailogai soo se taimi pe a lolomi numera synchronously.I tulaga o faʻafitauli lelei, fetuutuunai le numera lolomi i le taimi e aloese ai mai le faʻalavelave o numera gau ma numera toe fai.

a2
800x800

Guangzhou Spring Package Co.,Ltd.o se seti o fuafuaga, mamanu, gaosiga, lomitusi o pisinisi lomitusi faʻapolofesa.O le kamupani faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le puipuiga o le siosiomaga, o le misiona o le aumaia lea o le "tautotogo lanumeamata" mo le lumanaʻi o le lalolagi.Spring Package ei ai se vaega o le poto masani galuega nai lo 5+ tausaga o le 'au fa'apolofesa mo lau 'oloa escort.Self-adhesive Stickers e vave fa'ata'ita'iina, ma matou lagolagoina se auaunaga atoatoa.Fa'afeiloa'i e sau e fa'atalanoa pisinisi.


Taimi meli: Feb-06-2023